Millet Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayını açıkladı

Millet Partisi Genel Başkan Av. Cuma Nacar; 30 büyükşehir, 51 il belediye başkan adaylarını açıklayarak tek tek basına tanıttı. Çanakkale için İbrahim Halil Sipahi, belediye başkan adayı olarak açıklandı.

1201

Millet Partisi Genel başkanı Av. Cuma Nacar, Ankara’da Millet Partisi Genel Merkezinde yaptığı basın toplantısında; 31 Mart’taki yerel seçimlerde Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerinin tamamında aday gösterdiklerini ifade etti. Partinin Çanakkale Belediye Başkan Adayı ise İbrahim Halil Sipahi oldu.

İbrahim Halil Sipahi Kimdir?

1962 yılında Adana’da doğan Sipahi, 1982 yılında TSK.nde Astsubay olarak göreve başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Enstitü, ardından Ankara Harp Akademisini bitirerek Subay olarak görev devam ederken 1994 yılında Gazi Ütgm. Olarak TSK’dan önce Milli Savunma bakanlığına geçiş yaptı, sonrasında başbakanlığa bağlı kurumlarda güvenlik şube müdürü, daire başkanlığı gibi görevlerde bulunan Sipahi, emekli olduktan sonra gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yapmıştır. Evli iki çocuk ve iki torun sahip olup, halen Çanakkale ili Biga İlçesinde ikamet etmektedir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş