Meral Akşener Hastaneye Kaldırıldı, Akşener'e Viral Enfeksiyon Teşhisi Konuldu

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı! Viral enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alınan İYİ Parti Genel Başkanı’nın sağlık durumu ve programları hakkında son dakika gelişmeleri haberimizde...

1662

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, viral enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener’in sağlık durumunun iyi olduğu, ancak tedbir amaçlı müşahede altında tutulduğu belirtildi. Akşener’in programları da ertelendi.

Meral Akşener Neden Hastaneye Kaldırıldı?

Meral Akşener, 25 Eylül Pazar günü ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara’da bir hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerde viral enfeksiyon teşhisi konulan Akşener’in kan değerlerinin yüksek çıktığı görüldü. Doktorların tavsiyesi üzerine Akşener, tedbiren hastanede müşahede altına alındı.

Meral Akşener’in Sağlık Durumu Nasıl?

Meral Akşener’in sağlık durumunun iyi olduğu, ancak enfeksiyonun seyrine göre tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceği ifade edildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir." dedi.

Meral Akşener’in Programları Ne Zaman Yapılacak?

Meral Akşener’in hastaneye kaldırılması nedeniyle iptal edilen programlarının ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Akşener, 26 Eylül Salı günü Eskişehir’e giderek partisinin Büyükşehir ve Odunpazarı belediye başkan adaylarını açıklayacaktı. Ancak bu programın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Akşener’in sağlık durumuna göre yeni program takviminin belirleneceği öğrenildi.

Yunus Erzincanlı

Paylaş