Kepez Belediye Başkanı Arslan, yerel seçimler için aday adaylığını açıkladı

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

1546

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu tamamladı. Arslan, beş yıllık görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmaları ve hedeflerini vatandaşlarla paylaştı.

“Sosyal demokrat ilkeler manifestomuz oldu”

CHP’li Arslan, CHP Merkez İlçe Başkanlığı önünde yaptığı adaylık açıklamasında, sosyal demokrat ilkeleri manifestosu olarak belirlediğini söyledi. “Halkımızla beraber olduk, köylerimizde çiftçilerimizle, esnafla, ihtiyaç sahibiyle, ezilenin yanında olduk. Köylerimizin her türlü ihtiyaçlarını muhtarlarımızın aracılığıyla gidermeye çalıştık” diyen Arslan, cenazelerde, düğünlerde, nikah merasimlerinde hep halkın yanında olduğunu belirtti. Arslan, beş yıl önce toplam 327 çiftin nikahını kıydığını, tatil yapmadan gündüz de gece de çalıştığını, kırsalda yapmış olduğu çalışmaları sosyal medyaya vermeden gittiği köy kahvelerinde sohbetler ettiğini, ihtiyaçlarını dinlediğini ve sadece seçim dönemlerinde değil onları hayatın içerisinde de ziyaret ettiğini anlattı.

“Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet verdik”

Başkan Arslan, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Tam 6400 aileye yardım etmişiz, üniversite öğrencilerimize eğitim yardımı yaptık. Dünyanın en zor anlarından biri olan covidde 6 bin aileye erzak yardımında bulunduk ve bunu ben bile kimlere gittiğini bilmiyorum, belediyemizde yapmış olduğumuz birim ihtiyaç sahibi her ailenin yanında olduk ve onları sosyal medyalarda ya da tv köşelerinde asla reklam etmedik, bir elin verdiğini diğer el görmeden o ihtiyaç sahiplerine sosyal demokrat belediye olmanın gereğiyle hizmet etmenin mutluluğu nu, gururunu yaşadık” dedi.

“Başkanlar büyük değildir, büyük olan halktır”

Arslan, Kepez sahillerinin ranta kurban gitmeyeceğini söyleyerek, “Başkanlar büyük değildir, büyük olan halktır. Kepez sahilleri ranta kurban gitmeyecek. Tüm bu olumsuz koşullarda bir karık toprak satmadan, hiçbir varlık satışı yapmadan bugünlerde iki yakamız yavaş yavaş bir araya geliyor. Geldiğimiz zaman Kepez otobüsü yoldan çıkmış tarlada yuvarlanırken ben ve arkadaşlarım direksiyona geçtik, bugün otoyola soktuk ve eminim bu beş yıl içerisinde alacağınız hizmetlerle mali tablonuzu çok daha iyi noktalara getireceğiz” diye konuştu.

Arslan, 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu tamamladıktan sonra vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Esra Güller)

Paylaş