İYİ Partili Çağlayan, “Kazananlar her zaman mücadele edenlerdir”

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çanakkale Şubesi’nin kurucusu ve başkanlığı görevini başarıyla üstlenen Murat Çağlayan, İYİ Parti’den Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

1542

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Murat Çağlayan, İYİ Parti’den Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığını İYİ Parti Çanakkale Başkanlığı’nda açıkladı. Açıklamaya İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Emirhan Şahbaz, İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ve çok sayıda partili katıldı.

Yıldızlar, “Çanakkale Belediye Başkan adayım Burak Kunt, Kepez Belediye Başkan Yardımcım Halil bey, Belediye Meclis üyeleri, merkez ilçe başkanım, değerli yönetim ve sayın basın mensuplarını saygıyla selamlıyorum. Çanakkale İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığını açıklamak üzere olan Murat Çağlayan için bir aradayız” ifadelerine yer vererek, sözü Çağlayan’a bıraktı.

“EYT zaferinde önemli rol oynadık”

İYİ Partili Çağlayan geçtiğimiz dönemlerde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışma yürüttüğünü ifade ederek son olarak Çanakkale (EYT) Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’ni kurarak başkanlığını yaptığını ifade etti. Çağlayan, “Çok kıymetli dava arkadaşlarım ve kaderdaşlarımla birlikte 5 yıl boyunca taşın altına adeta gövdemizi koyarak, bizimkisi bir hak hikayesi demiştik ve tarihe geçen bu hak mücadelesinin kazanılmasında hep ön saflarda yer aldık. Milyonların ve Çanakkale’deki EYT’lilerin kısmi de olsa haklarının alınması ve iade edilmesine vesile olarak, EYT zaferinde önemli rol oynadık ve alnımızın akıyla bu zorlu mücadeleden çıktık” sözlerine yer verdi.

“Yeni hedefler doğrultusunda zorlu bir yola çıktık”

Çağlayan, yeni hedefler doğrultusunda zorlu bir yola daha çıkmaya karar verdiğini ifade ederek, “Siyaset bir sanattır. Bu sanatı başarıyla icra edenlerin giremeyeceği gönül yoktur. Şehı̇tler dı̇yarı Çanakkale’mı̇zı̇n kalkınması, gelişmesi̇, daha yaşanabı̇lı̇r bı̇r şehı̇r olması, hak ettı̇ğı̇ hı̇zmetı̇ alabı̇lmesı̇ ı̇çı̇n, başkanım sayın Burak Kunt’un dedı̇ğı̇ gı̇bı̇, ‘Bu şehir için hayallerimiz değil, hedeflerimiz var’ Mücadele edenler her zaman kazanamazlar ama kazananlar her zaman mücadele edenlerdir” dedi.

“Çanakkale’ye hı̇zmet edebı̇lmek adına oylarınıza talibim”

Çağlayan 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kaldığını ifade ederek, “Bu yüzden de, öncelı̇kle Çanakkale’mı̇ze hı̇zmet etmek adına, mı̇lletı̇n efendı̇sı̇ olan köylümüzün, muhtarlarımızın, kırsalımızın sesı̇ olmak, dertlerı̇nı̇ sorunlarını haykırarak çözüm bulunmasını sağlamak, ı̇şçı̇mı̇zı̇n, Çanakkale’mı̇zdekı̇ üreten çı̇ftçı̇mı̇zı̇n, esnafımızın, emeklı̇mı̇zı̇n yanında olmak, Çanakkalelı̇ vatandaşlarmızın haklarını hukuklarını korumak, savunmak, üreteceğı̇mı̇z projelerle şehrı̇mı̇zı̇n, çocuklarımızın, gençlerı̇mı̇zı̇n geleceğı̇ne sahı̇p çıkmak ı̇çı̇n ez cümle polemı̇k ve kavgalardan uzak sadece; Çanakkale’ye hı̇zmet edebı̇lmek adına enerjı̇mı̇z ve mücadelecı̇ kı̇şı̇lı̇ğı̇mı̇zle, siyasetin öznesi insan, anahtarı samimiyet diyerek, her kesı̇mı̇n oyuna talı̇p olduğumuzu belı̇rtı̇yor ve huzurlarınızda Çanakkale Merkez İl Genel Meclisi Aday Adaylığımı açıklıyorum” diye belirtti.(Yusuf Sonkurt-Damla Yeltekin)

Paylaş