İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, ÇTB Heyetini Ağırladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Meclis Üyelerini makamında ağırladı.

1014

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Meclis Üyeleri, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a ziyarette bulundular. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanları ve Meclis Üyelerinin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, Mehmet Tosun, Nazmi Tok, Sinan Yücel, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, “Ankara programımız kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti olarak, geçmiş dönem Çanakkale Milletvekilliği görevini başarıyla sürdürmüş olup, şuanda da İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’ı makamında ziyaret ettik. Görüşmede, İlimiz ekonomisi, gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalara ilişkin Sayın Bakanımıza bilgiler verdik. Daha sonra Turan Meclisimize GAMER Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezini gezdirerek, bizlere bilgiler verdi. Yoğun gündemine rağmen Bakanımız Bülent Turan’a kıymetli misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş