Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, Astsubayların Meslek Gününü Kutladı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Dünya Astsubay Günü'nde TEMAD Gelibolu Şube Başkanlığı'nı ziyaret ederek, astsubayların meslek günlerini kutladı ve gazi ve şehit astsubayları andı.

711

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Dünya Astsubay Günü dolayısıyla Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gelibolu Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete CHP Gelibolu İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

"Astsubaylarımızın Yanındayız"

Ziyarette konuşan Özacar, astsubayların meslek günlerini kutlayarak, "Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için kahramanca görev yapan gazi ve şehit astsubaylarımızı da saygı ve minnetle anıyoruz. Astsubaylarımız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin omurgasıdır. Bizler de belediye olarak her zaman astsubaylarımızın yanındayız" dedi.

Şube Başkanı Akkaş Teşekkür Etti

TEMAD Gelibolu Şube Başkanı Erdal Akkaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Özacar ve CHP İlçe Yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Akkaş, "Dünya Astsubay Günü'nde bizleri yalnız bırakmayarak, değer verdiğinizi gösterdiniz. Bizler de astsubaylar olarak vatanımız için görevimizi yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

(Saim Tunçman)

Paylaş