Duşakabin Zemin Seçenekleri Nelerdir?

615

Duşakabinler farklı zeminler üzerinde kullanım avantajı sağlayan ürünlerdir. En çok tercih edilen duşakabin zeminleri duş tekneleri, küvet ve jakuziler ya da doğrudan seramik üzeri kurulum olabilir.

Küvetler ve Jakuzili Modeller;

Küvet ya da jakuzinin tipi nasıl olursa olsun üzerine bir duşakabin kurulumu yapılabilir. Bu sayede duş alırken etrafa su sıçramasının önüne geçmek mümkündür. Küvet yapıları duş tekneleri ile benzer özellik taşıdıkları için duşakabin montajında bir sorun oluşturmayan ürünlerdir. Modeli ne olursa olsun, bir küvetiniz varsa üzerine uygun bir duşakabin tercih edebilirsiniz.

Duş Tekneleri;

Küvetler gibi duş tekneleri de duşakabinlerle kullanılabilen özellikler taşırlar. Piyasadaki tüm duş tekneleri duşakabinlerle birlikte kullanılabilirler. Duş tekneleri 90x90 cm gibi standart ölçüler yanında 70x80 cm'den 100x140 cm gibi çok değişik ebatlarla üretilen ürünlerdir. Bu özellikleri özel ölçü ile üretilen duşakabinlerle birlikte kullanımlarını kolaylaştırmaktadır. Akrilik, fiberglas ve kompozit yapıdaki teknelerin, duşakabinlerle bütünleşen estetik görünümleri, banyonuz için çarpıcı dekorlar oluşturmanızı sağlayacaklardır.

Doğrudan zemin üstü uygulamalar;

Uygun şekilde döşenmiş seramik, fayans ya da mermer zemin üzerine doğrudan bir duşakabin kurulabilmektedir. Günümüzde kullanımın kolaylığından dolayı çok tercih edilir bir seçenek haline gelmiştir. Bakımları ve temizlikleri diğer modellere göre daha kolay yapılabilmektedir. Uygun yerleştirilmiş süzgeçlerle birlikte ideal bir kullanım sağlarlar.

Doğrudan zemin üstü uygulanan duşakabinler için ahşap zemin ızgaraları, zemin kaydırmaz gibi yardımcı ürünlerin kullanımı da mümkündür. Bu tarz ürünler hem dekoratif hem de kullanım açısından avantaj sağlamaları yönünden tercih edilmektedirler.

Tüm modellerle ilgili ürün özelliklerine ve duşakabin fiyatları ile ilgili bilgilere internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Ankara Duşakabin olarak siz kullanıcılarımıza her türlü bilgi birikimimiz ve uzman kadromuzla hizmet vermeye can atıyoruz.

(BÜLTEN)
Paylaş