“Cumhuriyetimizin 100. Yılı" konulu konferans gerçekleştirildi

Çanakkale'de, Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen etkinlikler kapsamında, lise öğrencilerine yönelik konferans gerçekleşti.

978

Çanakkale, Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları için özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 24 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferans, Cumhuriyetin bu önemli dönüm noktasını vurgulamak amacıyla gerçekleştirildi. Konferansa, Çanakkale Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Borlat'ın "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" konulu konferansı ile öğrenciler, öğretmenler ve eğitim yetkilileri büyük ilgi gösterdi.

Konferansa katılanlar arasında İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Güngör, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ergun Şen, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı. Konferansın sunumu, konunun uzmanı olan Doç. Dr. Barış Borlat tarafından gerçekleştirildi.

Konferansın sonunda, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven tarafından Doç. Dr. Barış Borlat'a teşekkür edilerek bir plaket ve hediye takdim edildi.

(Esra Güller)

Paylaş