ÇTSO Üyeleri Ağaç İşleme Makineleri Fuarında

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 21 Nolu Meslek Grubu Üyeleri, sektördeki yenilikleri takip etmek ve iş birliği fırsatları yakalamak için İstanbul'da düzenlenen Ağaç İşleme Makineleri Fuarına katıldı.

1000

Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı'na, ÇTSO üyeleri katıldı. Sektördeki yenilikleri ve iş birliği fırsatlarını değerlendiren üyeler, fuarın katılımcı ve ziyaretçileriyle görüştü.

Fuarda İkili Görüşmeler Yapıldı

22 Ekim tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO üyeleri fuarın katılımcı ve ziyaretçileriyle ikili görüşmeler yaptı. Fuarda ayrıca sektördeki gelişmeler, teknolojiler ve pazarlar konusunda değerlendirmeler yapıldı.

Sektör Temsilcileri Fuarda Buluştu

Fuarın katılımcıları arasında Yağcıoğlu Orman Ürünleri, Yaman Kurt Ticaret ve Cura Orman Ürünleri gibi Çanakkale'nin önde gelen firmaları da yer aldı. Firma yetkilileri ve ekipleri, sektördeki yenilikleri yakından inceleme fırsatı buldu. ÇTSO personeli Kemal Yücel de üyelerine fuar ziyaretinde eşlik etti.

Ağaç İşleme Makineleri Fuarı Hakkında

İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen 36. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı ağaç işleme makineleri fuarıdır. Fuar, 21-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

(Saim Tunçman)

Paylaş