ÇOMÜ ve Ezine Belediyesi iş birliği için "Ezine Çalıştayı" düzenledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine'de yerel yönetim ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek, iş birliklerini geliştirmeye yönelik "Ezine Çalıştayı"nı gerçekleştirdi.

1138

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu liderliğinde, ÇOMÜ ile Ezine Belediyesi arasındaki iş birliklerinin güçlendirilmesi ve Ezine bölgesinin kalkınmasının desteklenmesi amacıyla "Ezine Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştay, Ezine OPET Yanmazlar Sosyal Tesislerinde gerçekleşti ve bir dizi önemli katılımcıyı ağırladı. Bu katılımcılar arasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ekici, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve akademisyenler yer aldı.

Proje üretimi hedefleniyor

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine'nin bölgede hızla geliştiğine dikkat çekerek, çalıştayın, üniversite ile ilçe arasındaki iş birliklerini güçlendirmek ve kalkınmaya katkı sağlamak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Ayrıca, üniversite-kent ve üniversite-sanayi iş birliklerinin daha da geliştirilmesini ve proje üretimini hedeflediklerini ifade etti.

Çalıştay, iş birlikleri konusunda fikir alışverişi ve görüşmelerin yapıldığı bir platform olarak başarılı bir şekilde son buldu.

(Erhan Taylan)

Paylaş