ÇOMÜ dereceye girdi, 9 Proje ile 12. Sırada!

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında ÇOMÜ öğretim üyeleri 9 proje ile başarı gösterdi. ÇOMÜ, 101 kurum arasında 12. sırada yer aldı.

1220

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğretim üyeleri tarafından sunulan 9 proje, desteklenmeye değer bulundu. ÇOMÜ, 101 kurum arasında 12. sırada yer aldı.

1654 Proje Önerisi Değerlendirildi

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeleri destekliyor. Bu program kapsamında çok sayıda kurumdan binlerce proje başvurusu yapılıyor.

245 proje önerisinin desteklenmesine karar verildi

2023 yılı 1. döneminde 1001 programı kapsamında sunulan 1654 proje önerisinden değerlendirmeye alınan 1550 proje, bilimsel değerlendirmeden geçti. Yapılan değerlendirme neticesinde 245 proje önerisinin desteklenmesine karar verildi.

ÇOMÜ'den Farklı Alanlardan Proje Başvurusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından teknolojiden bilime, sağlıktan psikolojiye farklı alanlardan proje başvurusu olurken 9 proje, yapılan değerlendirme sonucunda desteklenmeye değer bulundu.(Saim Tunçman)

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı. ÇOMÜ

Paylaş