CHP Parti Meclisi Üyesi Muharrem Erkek, Muhtarlar Günü'nde muhtarlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Muharrem Erkek, Muhtarlar Günü vesilesiyle Çanakkale Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, siyasetin ve yerel yönetimin temel taşı olan muhtarlarla önemli konular ele alındı.

861

Muhtarlar Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen buluşmada, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Demokrasinin Teminatı: Muhtarlar

Muharrem Erkek'in liderliğindeki CHP heyeti, ziyaret sırasında Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Muhtarlar Günü'nü kutlamak amacıyla gerçekleşen bu buluşmada muhtarların demokrasiye olan katkıları ve sorunları ele alındı.

Ortak Çözüm Arayışı

Muharrem Erkek, muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini aktardı. Toplantıda, demokrasinin teminatı olarak kabul edilen muhtarların sorunlarının üstesinden birlikte gelinmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Muhtarlar Memnuniyetlerini Dile Getirdi

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve muhtarlar, CHP Çanakkale Heyeti'ne gösterdikleri ilgi ve nazik misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Muhtarlar, demokrasinin en temel unsurlarından biri olan muhtarların seslerini duyan ve sorunlarına çözüm arayan CHP Parti Meclisi Üyesi Muharrem Erkek ve beraberindeki heyete minnettarlıklarını ifade etti.

(Erhan Taylan)

Paylaş