CHP'li Erkek, Genel Başkan Özgür Özel ile Buluştu

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Genel Başkan Özgür Özel ile İzmir'de seçim stratejilerini paylaştı.

1452

İzmir'in Dikili ilçesinde düzenlenen halk buluşması programına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililerle bir araya geldi. Atatürk Meydanı'nda gerçekleşen etkinliğe CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek gibi önemli isimler de katılım gösterdi.

CHP Adaylarından Muharrem Erkek, Özgür Özel ile Görüştü

Program kapsamında Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya gelen Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında Özel'e bilgi verdi. Erkek, Çanakkale'deki hedefleri ve vatandaşların beklentilerini paylaşarak Özel'in de görüşlerini aldı.

Özgür Özel, Çanakkale Halkına Selam Gönderdi

Dikili'deki buluşmada konuşan Genel Başkan Özgür Özel, Çanakkale'deki vatandaşlara selam göndererek desteklerini ifade etti. Seçim sürecinde CHP adaylarının birlikte hareket ettiğini ve vatandaşların beklentilerini önemsediklerini vurguladı.

Özgür Özel'i Çanakkale'ye davet etti

Özgür Özel ile Dikili'de bir araya gelen CHP'li Erkek "Bu sabah İzmir Dikili Halk Buluşmasında Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, örgütümüz ve adaylarımız ile birlikte olduk. Dikili Belediye Başkan adayımıza başarılar diledik. Genel Başkanımız Özgür Özel’i Çanakkale’de miting için davet ettik." ifadelerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş