CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Tutak, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak ve Ekibi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti

1145

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak ve ekibi, Kepez'in sorunlarına çözüm bulma ve projelerini paylaşma amacıyla gerçekleştirdikleri kampanya kapsamında Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Buluşmada, Kepez'in sosyal ve kültürel hayatına dair çözüm odaklı işbirlikleri kurma taahhüdüyle birlikte derneklerin desteklenmesi konusunda kararlılık vurgulandı.

“Hayata geçirecek bir vizyona sahibiz”

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak, yerel seçim çalışmaları kapsamında Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ne yaptığı ziyarette, yerel yönetimde yapıcı bir anlayışın sadece sorunlara çözüm üretmekle değil, aynı zamanda toplumun farklı kesimleriyle işbirliği içinde olmakla mümkün olduğunu vurguladı. Tutak, “Sadece sözde değil, gerçekçi, daimi ve sürekli işbirliklerinin kapılarını aralamak adına önemlidir. Bugüne kadar söylemden öteye geçmediğini gördüğümüz birlikte yöneteceğiz yaklaşımını gerçekten hayata geçirecek bir vizyona sahibiz” ifadelerini kullandı.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin kadın üyeleri özellikle bir kadın başkanın olmasını desteklediklerini ifade etti.

Tutak, aynı zamanda belediye olarak derneklerin desteklenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi konusunda öncü bir yönetim olma anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek; “Dernekler, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirir ve sosyal dayanışmayı güçlendirir. Belediye olarak, derneklerin faaliyetlerini destekleyerek, onların toplumsal hizmetlerine daha etkin bir şekilde katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu işbirlikleri, Kepez'i daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir kent haline getirmek adına önemli bir adım olacaktır” şeklinde konuştu.

“Kepez'i daha yaşanabilir kent haline getirmek adına önemli bir adım olacaktır”

Tutak, aynı zamanda belediye olarak derneklerin desteklenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi konusunda öncü bir yönetim olma anlayışıyla yola çıktıklarını vurgulayarak, “Dernekler, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirir ve sosyal dayanışmayı güçlendirir. Belediye olarak, derneklerin faaliyetlerini destekleyerek, onların toplumsal hizmetlerine daha etkin bir şekilde katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu işbirlikleri, Kepez'i daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir kent haline getirmek adına önemli bir adım olacaktır” dedi.

Dernek birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti

Dernek yetkilileri, Tutak ve ekibinin işbirliği vurgusunu olumlu bir şekilde karşılayarak, dernek olarak toplumun çeşitli ihtiyaçlarına yönelik projelerde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.(Haber Merkezi)

Paylaş