CHP İl Başkanı Gürbüz mazbatasını aldı

CHP Çanakkale İl Kongresi'nde yapılan CHP İl Başkanlığı seçimlerinde oy çokluğu ile CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz olmuştu. Gürbüz, İl Binası’nda gerçekleştirilen basın açıklamasıyla birlikle mazbatasını alarak göreve başladı.

1673

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CHP Çanakkale İl Kongresi'nde CHP İl Başkanlığı'na Tahir Özgür Şimşek ve Levent Gürbüz adaylığını koymuştu. İki sandıkta gerçekleştirilen seçimlerin ardından Levent Gürbüz oy çokluğuyla CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz seçilmişti. CHP Çanakkale İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından Levent Gürbüz, mazbatasını Önceki Dönem İl Başkanı Doğan Ateş tarafından aldı. Doğan Ateş, Gürbüz’e yeni görevinde başarılar dileyerek, yeni sürecin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu. Gürbüz, gerçekleşen basın açıklamasında Belediye avukatlığını bıraktığını da dile getirdi.

“Bana güvenebilirsiniz”

CHP Çanakkale İl Başkanı seçilen Levent Gürbüz, CHP Çanakkale İl Binası’nda gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından mazbatasını alarak; “Çok zor bir dönemde, çok zor bir görev üstlendik arkadaşlarımla birlikte. Mayıs seçiminin ardından yaşadığımız umutsuz durumu düzeltmek için partimizi yeniden ülkemizin, halkımızın umudu ve iktidar yoluna sokmak için çok çalışacağız. Bugüne kadar çok çalıştık, bundan sonra da çok çalışacağız, çok geniş bir kesimin desteği ile il başkanlığını kazandım, bunun ağırlığının ve sorumluluğunun bilincindeyim. Bunun için bana güvenebilirsiniz, artık Cumhuriyet Halk Partililer, Çanakkale’de rahat bir nefes alabilir, partimizi iktidar yolunda yükseltmek için elimizden geleni yapacağız, buna herkes emin olabilir” dedi.

(Esra Güller)

Paylaş