CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Eren Saraç oldu

Çanakkale İl Gençlik Kolları'nda meydana gelen değişimde, eski başkan Tuğberk Güzel'in istifasının ardından Gençlik Kolları Genel Merkezi harekete geçti. Yapılan revizyon sonucunda, Eren Saraç, Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine getirildi.

1355

CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel’in istifası ardından yapılan revizyon sonucunda, Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı olarak Eren Saraç seçildi.

Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Önümüzdeki yerel seçimlerde partimizi en iyi şekilde temsil edecek, şehrimizin tüm ilçelerinde ve beldelerinde başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Yerel seçimlerin ardından gerçekleşecek olan Gençlik Kolları kurultayımıza gençlik örgütümüzü en sağlıklı şekilde götüreceğiz. Gençlik örgütümüze büyük emekleri olmuş, çalışmaları ve fedakarlıkları asla unutulmayacak olan bir önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Tuğberk Güzel ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

(Esra Güller)

Paylaş