CHP'de "ön seçim" iradesi

CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret ederek, ülke ve Çanakkale gündemini masaya yatırdılar.

1502

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak, son zamanlarda oldukça hareketli siyaset gündemine dair fikir alışverişinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurultay'ın ardından gözler 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere çevrilmesi ile birlikte görüşmeler esnasında bu konu üzerinden görüşler beyan edildi.

Başkan Gökhan; "Tümüyle ön seçim taraftarıyım"

CHP Çanakkale İl Yönetimi tarafından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a yapılan ziyaret kapsamında sayılı günler kalan yerel seçime ilişkin görüşmeler sağlandı. Genel Merkez tarafından henüz kararı verilmemiş olan aday belirleme yöntemine ilişkin Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale'de ön seçim ile aday belirlenmesi gerektiğini dile getirerek; "Tümüyle ön seçim taraftarıyım, bir önceki seçim de ön seçim yöntemi ile aday belirlenmişti. Bunun nihai kararını Parti Yönetimi verir" şeklinde konuştu.

Gürbüz; "Her şehrin kendi dinamikleri var"

CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz de Başkan Gökhan ile aynı fikirde olduğunu ifade ederek; "Ön seçim taraftarıyım, Cumhuriyet Halk Partisiyiz, her belediyenin, tarihin, şehrin kendi dinamikleri var. MYK, Parti Meclisi ve yöneticilerimiz ile oturacağız, en doğru yöntemi bulacağız" dedi.

Paylaş