CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Öngen CHP İl Yönetimini ziyaret etti

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Öngen, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve İl Yönetimini ziyaret ederek tebriklerini iletti.

959

CHP Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Av. Mehmet Öngen, çalışma arkadaşları ile birlikte, yeni seçilen il yönetimini ziyaret etti. CHP Çanakkale İl Başkanı Av. Levent Gürbüz'e çiçek sunarak, kendisinin şahsında tüm yönetim kurulu üyelerini yeni seçilmiş oldukları bu onurlu görevlerinden dolayı tebrik etti. Yoğun katılımlı bir ekiple Mehmet Öngen ve arkadaşlarını karşılayan İl Başkanı Gürbüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gürbüz, yaklaşan yerel seçimlerde CHP’yi en güçlü şekilde Çanakkale'de temsil etmek için var güçleriyle çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Mehmet Öngen de, kurultay öncesinde, CHP’nin en üst düzeyde seçim yarışı ve çalışmaları sürerken adaylık açıklamasını doğru bulmadığını, İlçe ve İl yönetimlerini adaylık açıklaması organizasyonlarıyla meşgul etmek istemediğini, bugün yalnızca bir kutlama ziyareti ile yetindiklerini belirterek “Sayın Başkan, benim meslektaşım ve sevdiğim bir kardeşimdir. Babası ile de, SHP döneminde birlikte çalıştık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla, yoğun katılımlı olarak bizi karşılamalarından dolayı çok mutlu olduk. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

(Esra Güller)

Paylaş