Çanakkale Ticaret Borsası Çan’da ziyaretlerde bulundu

Çanakkale Ticaret Borsası, Çan ilçesindeki kurum ve kişilerle işbirliği ve destek ziyaretleri yaptı.

1398

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Heyeti, Çan ilçesinde yeni göreve başlayan kaymakam, emniyet müdürü ve başhekime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayrıca, ilçedeki ziraat odası, esnaf ve sanatkarlar odası ve borsa üyeleriyle de görüşmeler gerçekleştirdi.

"Üyelerimize Ticaret Borsası olarak her zaman destek olmaya çalışmaktayız"

ÇTB Heyeti, Çan ilçesine yaptığı ziyaretlerde, üyelerinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak, güvenilir bir rekabet ortamı sağlamak ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak için çalıştıklarını belirtti. ÇTB Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretlerin amacının işbirliği ve destek sağlamak olduğunu söyledi. Deniz, “Üyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında Ticaret Borsası olarak her zaman destek olmaya çalışmaktayız. Borsa olarak yaptığımız çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Değerli bürokratlarımıza, Oda Başkanlarımıza ve üyelerimize gösterdikleri yakın ilgileri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirildi

ÇTB Heyeti’nin ziyaretine, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve Genel Sekreter Sevcan Elver katıldı. Heyet, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Emniyet Müdürü Emre Bolat, Çan Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Alpay, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ile Ticaret Borsası üyelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde, ilçenin sorunları, ihtiyaçları, potansiyeli ve fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.(Haber Merkezi)

Paylaş