Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz Yargıtay Üyesi Ahmet Akça’yı ziyaret etti

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve beraberindeki Yargıtay Üyesi Ahmet Akça’yı makamında ziyaret etti.

1022

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve beraberindeki heyet, Yargıtay Üyesi Ahmet Akça’yı makamında ziyaret etti. ÇTB Başkanı Abdullah Deniz, öncelikle kabulü ve ev sahipliği için Ahmet Akça’ya teşekkürlerini sundu. Ocak ayında gerçekleşen Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu sonucu Yargıtay Üyesi olarak seçilen eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça’ya tebriklerini sundu. Başkan Deniz ve Heyeti, yeni görevinin yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

Karşılıklı istişarelerde bulunuldu

Yapılan ziyarette Çanakkale ekonomisi ve Ticaret Borsası çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Deniz, Ahmet Akça ile karşılıklı istişarelerde bulundu. Ahmet Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret Borsası heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, Mehmet Tosun, Nazmi Tok, Sinan Yücel, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş