Çanakkale’de Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Çanakkale il genelinde, bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlarla ilgili önemli bir meteorolojik uyarı geldi.

1731

Çanakkale’de bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Yağışlar Öğle Saatlerinde Başlayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Çanakkale il genelinde bugün öğle saatlerinde başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı belirtildi. Yağışların akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Olumsuzluklara Karşı Tedbirli Olunmalı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışların neden olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca ulaşımda da aksamalar yaşanabileceği ifade edildi.

Çanakkale’de Kuvvetli Yağış Uyarısı: Sel, Dolu ve Fırtına Riski Var

Çanakkale’de bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.(Damla Yeltekin)

Paylaş