Çanakkale'de Köy Enstitülerinden yerel yönetimlere arayışlar paneli büyük katılımla gerçekleşti

YKKED ve Çanakkale Belediyesi ev sahipliğinde Köy Enstitülerinden Yerel Yönetimlere Arayışlar Paneli 21 Ekim 2023 tarihinde Çanakkale Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

1542

Köy Enstitülerinden Yerel Yönetimlere Arayışlar Paneli’nde Kepirtepe Köy Enstitüsü 1950-1951 dönemi mezunu Mehmet Taşkın öğretmen, Eğitim İş, Eğitim Sen, Eğit-Der, Türk Kadınlar Birliği, ÇYDD, TESUD, Anneler Derneği, Türk Kadınlar Birliği, ÇASEMDER, DİSK Emekli Sen, İDA Dayanışma Derneği, Ekmek ve Gül, Kepez Özgür Kadınlar Topluluğu, TİP, Sol Parti, EMEP, CHP üyeleri, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Ali Çalıdağ, Kepez Kent Konseyi Başkanı Orhan Sönmez, TESUD Başkanı Eminettin Ergin, Eğit-Der Başkanı Turgut Haskan, ÇASEMDER Başkanı Ulviye Çalıdağ, İDA Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Akgül, Ekmek ve Gül Topluluğu başkanı Özlem Yılmaz Yeşer, Doğan Perinçek, EMEP Başkanı Muzaffer Dağtekin, TİP Başkanı Cem Özcan, CHP Önceki dönem il başkanı Doğan ATEŞ, CHP Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Öngen, CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Bektaş, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri, emekli öğretmenler, YKKED üyeleri ve Çanakkale halkıyla bir araya gelindi.

Panelde YKKED, Prof. Dr. Kemal Kocabaş, Prof. Dr. Ayfer KOCABAŞ ve İrfan Mutluay’a bu güne kadar Çanakkale’de ele alınmayan bir konuyu gündeme getirmek için sundukları çok değerli sunumlarla katkıları için teşekkür etti.

(Esra Güller)

Paylaş