“Birlikte daha güçlü ve başarılı olmak için çalışmaya devam ediyoruz”

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü sporcuları, antrenmanlarıyla birlikte ok tamiri gibi önemli bir beceriyi de öğrenerek, okçuluğun sabır, özen ve disiplin gerektiren bir sanat olduğunu uygulayarak deneyim sahibi oluyorlar.

1541

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü sporcularının özveriyle antrenmanlarına devam ederken, ok tamiri gibi önemli bir beceriyi de öğrendiklerini kaydeden Çan GOSK Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Özel Temsilcisi Sabri Karakaya, “Kulübümüz sporcuları Yönetim Kurulu Başkanımız ve eğitmenimiz Barış Engin nezaretinde hem teknik bilgilerini geliştiren, hem de ekip ruhunu pekiştiren çalışmalar yaparak kendilerini daha iyi ifade etmelerine ve okçuluk sanatını derinlemesine anlamalarına katkı sağlıyor. Her bir sporcu, kendi okunu tamir ederek ve iyileştirerek, okçuluğun sadece bir spor değil, aynı zamanda sabır, özen ve disiplin gerektiren bir zanaat olduğunu da deneyimliyor” dedi.

“Birlikte daha güçlü ve başarılı olmak için çalışmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulunan Karakaya, “Sporcularımız, ok tamirinden sonra ayarlı, farklı mesafelerden hedeflere yönelik atış pratiği de yaparak eğitimlerini sürdürüyor” şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş