Biga'da "At Şu Adımı" Konferansı düzenlendi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "At Şu Adımı" konferansında eğitimci yazar Ahmet Şerif İzgören iş hayatında başarı için önemli değerleri anlattı.

564

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, eğitimci yazar Ahmet Şerif İzgören'in sunumuyla "At Şu Adımı" konferansını düzenledi. Konferansta, iş hayatında başarıya giden yolda önemli olan değerler anlatıldı.

Konferansa yoğun ilgi

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, TSO Başkanı Şadan Doğan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, TSO üyeleri ve vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa katıldı. Konferansın sunucusu Ahmet Şerif İzgören, izleyicilerden büyük alkış aldı.

İş hayatında başarı için ipuçları

Ahmet Şerif İzgören konferansta, mücadele ruhu, emek, bilgi, girişimcilik, karakter, planlama, iyiliğin ve vefanın iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğünü anlattı. Girişimcilik konusundaki tecrübelerini aktaran İzgören, izleyicilerden kendi hayatlarında "Neleri değiştirebilirim" sorusuna cevap aramalarını istedi. Yaşamında biriktirdiği hikayeleri anlatan İzgören, hayata renk ve değer katan şahsiyetlerden bahsetti.

Plaket takdimi

Konferans sonunda TSO Başkanı Doğan, İzgören'e teşekkür ederek Bigalı Mehmet Çavuş'un resminin yer aldığı plaket hediye etti. İzgören de plaketi kabul ederek Biga'ya tekrar gelmek istediğini söyledi.

(AA)

53556_wysiwyg_17200_biga-konferans-2-.webp

Paylaş