Bayramiç'te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Betül Demir Konseriyle taçlanacak

Bayramiç'te 29 Ekim coşkusu, fener alayı ve Betül Demir konseriyle taçlanacak. Belediye Başkanı Mert Uygun, cumhuriyetin 100. yılını kutlamak için tüm vatandaşları meydana davet etti.

1096

Bayramiç Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için 29 Ekim Pazar günü fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenliyor. Cumhuriyet coşkusunu yaşamak isteyenler, belediye önünde saat 20.00'de toplanacak.

Betül Demir'den Muhteşem Konser

Fener alayı yürüyüşünün ardından, pop müziğin sevilen ismi Betül Demir, Yıldırım Akbulut Meydanı'nda sahne alacak. Betül Demir konseri, cumhuriyet bayramı kutlamalarına renk katacak. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, tüm hemşerilerini konser için meydana davet etti.

Fener alayı yürüyüş güzergahı

29 Ekim Pazar günü fener alayı için saat 20.00'de belediye önünde toplanılarak cumhuriyet coşkusunu yaşatan marşlar eşliğinde Kıbrıs Caddesi boyunca yürünecek.

"Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Ardından Betül Demir, Yıldırım Akbulut Meydanı'nda konser verecek. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, kutlama programıyla ilgili, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrı bir coşku ve heyecan duyuyoruz. Cumhuriyetimizi kuran başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşamak için tüm hemşerilerimi 29 Ekim Pazar günü saat 20.30'da Yıldırım Akbulut Meydanı'nda düzenleyeceğimiz Betül Demir konserine davet ediyorum" dedi.

(Esra Güller)

Paylaş