Banu Parlak serbest bırakıldı!

Tabanca ile video çeken sosyal medya fenomeni Banu Parlak serbest Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu iddia ettiği silahla çektiği videoyu paylaştıktan sonra gözaltına alındı. Parlak’ın evinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca bulundu. Parlak, savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

820

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın silahlı videosu adliyeye taşındı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu iddia ettiği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşınca gözaltına alındı. Parlak’ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek ele geçirildi. Parlak, savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Silah ruhsatsız çıktı

Parlak, soruşturma kapsamında Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Beylikdüzü’ndeki evinde gözaltına alındı. Parlak’ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu. Parlak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık serbest bıraktı

Büyükçekmece Adalet Sarayı’na getirilen Parlak ilk olarak savcıya ifadesini verdi. Savcılık, Parlak’ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Serbest bırakılan Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı.

Videoyu sosyal medyada paylaşmıştı

Parlak, ruhsatlı olduğunu iddia ettiği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Parlak, videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirtmiş, “Benimde; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz” demişti.

Güzellik merkezi kurşunlanmıştı

Parlak’ın daha önce de gündeme gelmişti. Dilan ve Engin Polat çifti hakkında Banu Parlak Güzellik Merkezi’nin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklama kararı verilmişti. Banu Parlak’ın gelişmeyi dans ederek kutladığı görüntüler gündem olmuştu.

(Haber Merkezi)

Paylaş