Atletico Madrid'in Yeni Transferi Mert Furkan Bayram Kimdir?

Altınordu'nun genç kalecisi Mert Furkan Bayram, İspanyol devi Atletico Madrid'e transferi ile gündem oldu. Mert Furkan, Atletico Madrid'e transfer olan dördüncü Türk oyuncu olarak dikkat çekiyor. Peki, Atletico Madrid'in yeni transferi Mert Furkan Bayram kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler…

630

İspanyol devi Atletico Madrid'e transferi ile gündeme gelen Altınordu'nun genç kalecisi Mert Furkan Bayram, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Mert Furkan, Atletico Madrid'e transfer olan dördüncü Türk oyuncu olma unvanını kazandı. Peki, Atletico Madrid'in yeni transferi Mert Furkan Bayram kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, genç kaleci hakkında merak edilen tüm detaylar...

Mert Furkan Bayram'ın Kariyer Başlangıcı

2 Ocak 2005 tarihinde İzmir'de doğan Mert Furkan Bayram, kaleci mevkiinde oynayan yetenekli bir futbolcudur. 73 kg ağırlığında ve 190 cm boyunda olan Mert Furkan, 2023-2024 sezonunda profesyonel ligde ilk kez sahaya çıktı ve etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu süreçte U18 ve U19 Milli Takımı'na seçilerek başarısını ulusal düzeyde de kanıtladı.

Altınordu'daki Başarıları

Genç kaleci, sezon başında Altınordu A Takımı'nda Serhat Öztaşdelen ile forma rekabetine girdi ve TFF 2. Lig'de 16 maçta ilk 11'de görev yaptı. Altınordu formasıyla sergilediği üstün performans, onu geleceğin vaat eden oyuncuları arasına soktu. Gösterdiği bu başarılı performans, Atletico Madrid'in dikkatini çekti ve transfer sürecinin başlamasına neden oldu.

Atletico Madrid Transferi

Atletico Madrid'e transfer olan Mert Furkan Bayram, İspanyol futbolunun dev kulübüne katılan dördüncü Türk oyuncu oldu. Altınordu forması altında gösterdiği başarılı performansla gelecek vaat eden oyuncular arasında yer alan Mert Furkan, şimdi de yeteneklerini Atletico Madrid'de sergilemeye hazırlanıyor.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş