9 Temmuz 2024 Salı Günü Burç Yorumları

İşte 9 Temmuz 2024 Salı günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

904

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Kendinizi kalıpların dışına atabilirseniz yaratıcılık gerektiren projelerde başarıya ulaşabilirsiniz. Sanatsal her türden faaliyetin zihninizi beslemesine fırsat tanımanız gerekiyor. İçsel zenginliğinizi arttırabilmek için güzel enerjiler altındasınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Aile bireylerinizin sağlık sorunlarına el atacağınız bir başka gün daha. Endişelendiğiniz konularda ne yazık ki haklı çıkabilirsiniz. Tüm bu hengamenin içinde özellikle kendi sağlığınızı ihmal ettiğinizi unutmamalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Duygusal açıdan derinleşmek için pek de uygun günler değil bunlar. Kendinizi bir anda kısır bir döngü haline gelmiş geçmiş muhasebesi yaparken bulabilirsiniz. İç muhasebenizi yaparken kendiniz de dahil olmak üzere kimseye haksızlık yapmadığınızdan emin olun.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün ekipçe gerçekleştirmek zorunda olduğunuz projelerde zaman zaman takım arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Karşınızdakilerden aldığınız eleştirilerden en azından bir kısmının doğru olduğunu kabul edebilirseniz, işler daha çabuk rayına girecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Tüm olumsuzluklara rağmen enerjinizle çevrenizdekileri de canlandırıyorsunuz. Liderlik gösterilmesi gereken anlarda ortaya çıkmanız ve sorumluluk almanız belki bazılarını rahatsız edebilir ve sinirlerinizle oynayabilirler. Sakin tavrınızla hem onları hem de üstlerinizi etkileyeceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Yeni iş birlikleri ve fırsatların ayağınıza kadar geldiğini siz de görüyorsunuz. Titiz yapınız zaten sizi bugünler için hazırlıyordu. Ekip çalışmalarında fark edilir derecede parlayacaksınız. Bu yoğun tempoya bir de sporu ekleyebilirseniz her şey daha iyi olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sosyal çevrenizden beklenmedik destekler göreceksiniz. Bu destekler özellikle maddi kazançlar sağlamanızda büyük bir etken olacak. Siz yine de bütçeniz sınırları içinde hareket etmeye gayret gösterin.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Özellikle iş hayatında sizi tanıyanları şaşırtacak kadar cesur adımlar atabilirsiniz. Oysa sadece uzun zamandır biriktirdikleriniz ortaya çıkıyor. Hayalini kurduğunuz projeler birer birer gerçekleşecek.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kariyerinizde ve kişisel gelişiminizde yeni kapıların açılacağı bir dönemdesiniz. Zihinsel olarak özgürlük arayışı içinde olacaksınız. Bu dönemde kendi işinizi yapmak için fikirler üretmeye de başlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Ekonomik anlamda vermek zorunda kaldığınız kararlardan pek de memnun değilsiniz. Ancak ilerisi için attığınız bazı adımların yanıtlarını beklediğinizden de çabuk alacaksınız. Maddi açıdan şanslı günler.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Günün sonunda değişim için ihtiyaç duyduğunuz fırsat ayağınıza kadar gelecek. Yalnız bugün empati duygunuzun yüksekliği enerjinizi düşürebilir. Konulara biraz daha uzaktan bakıp, değerlendirmeye çalışmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bütçenizi yeniden gözden geçirmeniz gereken bugün, bazı beklenmedik masraf ve gelişmeler canınızı sıkabilir. Öte yandan yaratıcılık gerektiren alanlarda kendinizi ispatlamak için fırsatlar da kapınızı çalacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş