8 Temmuz 2024 Pazartesi Günü Burç Yorumları

İşte 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1876

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Maddi ve manevi anlamda yükselişe geçtiğiniz bir gün olacak. İş yaşamında yeni projelere atılmak için uygun bir zaman. Yenilikçi ve yaratıcı enerjilerin etkisini hissedeceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yeni yatırım imkânları ve ani kazançlar gündeme gelebilir. Fırsatları iyi değerlendirerek maddi durumunuzu güçlendirecek adımlar atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz bugün gereksiz risklere atılma isteği duyabilirsiniz. Dikkatli ve planlı bir şekilde ilerlemelisiniz. İhtiyaç duyduğunuz maddi başarıyı elde edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün sağlık ve kişisel bakım konularında değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden beklediğiniz desteği görmemek kalbinizi kırıyor. Hiç kimse ailenizi sizden iyi tanıyamaz. Aranızdaki küslüğün uzun sürmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Yeteneklerinizi sergilemek için mükemmel bir gün. Bu haftaya günün yüksek enerjisinin etkisi altında başlıyorsunuz. Aşk hayatınızla ilgili yeni gelişmeler kapıda.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Maddi ve manevi anlamda bir hayli yoğun olacağınız gün içinde duygusal destek almak size iyi gelecektir. Bugün ayrıca sıcak havanın etkisinden kaynaklanan rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bu günlerde seyahat konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftaya yoğun ve güçlü bir şekilde başladınız, devamı da aynı hızla geçecek.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Eğitim ve bilgi edinme gibi konularda şanslı günlerdesiniz. Yeni bilgiler edinmeye daha açık olmalısınız. Böylece iş hayatınızda karşınıza çıkacak projelerde daha etkin rol alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yeni bağlantılar kurabileceğiniz bugün, atacağınız adımların meyvelerini ileride toplayacaksınız. Enerjinizi iyi kullanmalı ve fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Aile ve ev hayatınız ile ilgili ani değişiklikler yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yapacağınız değişikliklerin aile hayatınızda yer alan her insanı etkileyeceğini unutmadan, daha açık ve net bir iletişim tarzıyla düşüncelerinizi anlatmalısınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Maddi konularda daha dikkatli olmalı, ihtiyaçlarınız ve maddi durumunuz arasında doğru türden bir ilişki kurmalısınız. Son günlerde sağlığınızı da ihmal ediyorsunuz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İş hayatınızda yaratıcı olmanız gereken günlerdesiniz. Haftaya güçlü bir enerji ile başlayacaksınız. İhtiyaç duyduğunuz tatil çok yakında.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş