7 Temmuz 2024 Pazar Günü Burç Yorumları

İşte 7 Temmuz 2024 Pazar günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

513

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Duygularınızı daha açık bir dille ifade etmeye başladığınız için günlük yaşamda önünüze çıkan engelleri aşmak sizin açınızdan kolaylaştı. Yeni gelir kapıları açmak önümüzdeki haftadan itibaren daha kolay olacak gibi görünüyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yakın aile bireylerinizin sağlık sorunları son iki aydır gündeminizden düşmedi. Önümüzdeki hafta da düşecek gibi görünmüyor. Endişelenmekte haklısınız. Yalnız endişelerinizin size öfke olarak dönmesine ve sevdiklerinizi kırmanıza neden olmasına izin vermemelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Duygusal açıdan derinleşmek için pek de uygun günler değil bunlar. Kendinizi bir anda kısır bir döngü haline gelmiş geçmiş muhasebesi yaparken bulabilirsiniz. İç muhasebenizi yaparken kendiniz de dahil olmak üzere kimseye haksızlık yapmadığınızdan emin olun.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş yaşamında yeni projelere atılmak için uygun bir zaman dilimi içerisindesiniz. Zaten yoğun olan temponuz biraz daha yoğunlaşacak gibi görünüyor. Üstesinden geleceksiniz ancak sağlığınızı ihmal etmeyi unutmayın.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Her ne kadar tarzınız olmasa da bu günlerde sakin ve dengeli olmaya çalışmak size ileriki günlerde büyük avantaj sağlayacak. Duygusal ve fiziksel anlamda iyi enerjiler altındasınız. Bundan faydalanmanız sizin yararınıza olacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Akılcı, titiz ve öngörülü olmanızın iş hayatında yeni bir döneme girdiğiniz bu günlerde ne kadar işe yaradığına bir kez daha tanık olacaksınız. Sosyal çevrenizden de destekleyici enerjiler alıyorsunuz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Zihinsel açıdan yenilikçi ve yaratıcı enerjilerin etkisini üzerinizde hissedeceksiniz. Yeni macerelardan, yolculuklardan keyif alacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün ani karar değişikliği yapma isteği duyabilirsiniz. Bu dürtüye karşı koyabilirseniz daha sağlıklı kararlar da verebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kendinizle barışma, duygusal yaraları sarmak için harika bir gün. Gizli kalmış konuların ortaya çıkmasıyla birlikte gününüz daha da hareketli bir hal alacak. Sevdiklerinizle bağınızın kuvvetleneceği anlar yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Başkalarının sorumsuz davranışlarının hayatınızı, yaşamdan aldığınız keyfi baltalamasından bıktınız; usandınız. Üstelik bir de yanlış anlaşılmaların ya da sert diyalogların yaşanacağı bir gün bekliyor sizi. Olaylara bir adım geriden bakabilme yeteneğiniz bugün gerçekten çok işinize yarayabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Ağız ve diş sağlığı bugünden başlayarak önümüzdeki hafta içinde sıkça gündeminizi meşgul edecek gibi görünüyor. Dikkatli olmakta fayda var. Gelecek haftanın karşınıza çıkaracağı sorunları berrak bir zihinle çözmek için sağlıklı olmaya ihtiyacınız var.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hayal gücünüzün fazla mesai yapacağı bir gün sizi bekliyor. Çok yönlü düşünme beceriniz; sorun çözme kabiliyetiniz bugünden başlayarak hem sizin hem de çevrenizdekilerin çok işine yarayacak. Parasal anlamda ise harcamalarınız artabilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İş yaşamındaki rekabetin arttığı günler içindesiniz. Ne kadar kaçınırsanız kaçının her türden ayak oyununun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yazışmalarınıza ise özellikle dikkat etmeniz gereken bir gün.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş