2023 Yılı 3'üncü Dönem KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı yapıldı

2023 Yılı 3'üncü Dönem Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı düzenlendi.

873

2023 Yılı 3'üncü Dönem Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleşti

Çanakkale İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 2023 Yılı 3'üncü Dönem KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı'na; İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İlçe Kaymakamları, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İlgili Kurum Müdürleri, İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katılım sağladı.

Ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı

KÖYDES projelerinin de son durumları, işlerin fiziki ve maddi gerçekleşmesi oranları da değerlendirildiği toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı.

Vali Aktaş işlerin takip edilmesi talimatını verdi

Köylerde devam eden projelerde herhangi bir aksaklık ve eksiklik yaşanmaması, hizmetlerin kısa sürede tamamlanması için işlerin takip edilmesi talimatını veren Vali İlhami Aktaş, yürütülen çalışmalardan dolayı İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti.

(Nevin Yüksel)

Paylaş