10 Temmuz 2024 Çarşamba Günü Burç Yorumları

İşte 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1840

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İkili ilişkilerinizde başarı ve kazanç elde edebileceğiniz bir gün. Olgun tavırlarınızın nihayet meyvesini toplayabileceksiniz. Kendinize her zamankinden daha çok güvenmelisiniz. Çünkü hak ettiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Sevdiklerinizle vakit geçirmeye ihtiyacınız var bugün. Belki biraz da alışveriş yaparak son günlerde başa çıkmak zorunda kaldığınız ailevi sağlık sorunlarını unutmak isteyebilirsiniz. Harcamalara dikkat etmekte fayda var.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Ortak projeler ve iş birliklerinde zaman zaman tansiyon yükseliyor. Buna rağmen başarılı sonuçlar elde edebilmenizin sebebi içten ve doğrudan kurduğunuz iletişim. Bu arada karşınızdakinin her zaman sizi doğru anlayabileceği yanılsamasından da kurtulmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bilgi ve tecrübe edinmek için harika fırsatlar karşınıza çıkacak. Değerlendirdiğiniz takdirde belki hemen yarın değil ancak önümüzdeki yıllarda bile işinize çok yarayacak deneyimler edinmiş olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kişisel gelişim ve gelecek hedeflerine odaklanmakta zorlanıyorsunuz. Çünkü çevresel faktörlerin yoğun etkisi altındasınız. Biraz da olsa kendinize nefes aldırabilecek etkinlikleri gönülsüz de olsanız kabul edin.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Maddi açmazlar, verilen sözlerin tutulmaması gibi konular canınızı sıkmasın. Ufak da olsa bugünler için yaptığınız birikimleriniz var. Geleceğe yatırım yapmanın karşılığını alacaksınız. Tabii ki birikimlerinizin hepsini bir çırpıda harcamamaya özen göstermelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Dinamik, hareketli ve sosyalleşmekten keyif alacağınız bir gün. Belki de uzun vadeli arkadaşlıklarınızın temelini bugünden atmış olacaksınız. Göz sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Finansal anlamda güvende hissetmek istedğiniz zamanlardan geçiyorsunuz. Bir yandan yapmak istediğiniz projeler bir yandan da gelecek için duyduğunuz endişeler kafanızı kurcalamaya devam ediyor. Karar vermekte acele etmeyin.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş hayatında verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bu arada hafta sonu için sizi hem keyifli hem de zorlu sınavlar bekliyor. Bu süreci atlatmak için yakın çevrenizin yardımına ihtiyaç duyacaksınız. Yardım istemekten çekinmeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sorumlulklarınızı ihmal etmemeniz, özellikle yazılı evrak işlerine tüm dikkatinizi vermeniz gereken bir gün. Ufak tefek harf hataları bile can sıkıcı sorunlar doğurabilir. Uzun vadeli projelere adım atmak üzeresiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Güçlü enerjiler altındasınız. Bu da size profesyonel hayatınızda fayda sağlayacak. Biraz daha düşüncelerinizi düzenlemeye ve kararlarınızı çok yönlü etkileri iyice tartarak almaya ihtiyacınız var.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Duygusal ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamaya çalışmalısınız. Böylelikle geçmişle hesaplaşmalarınızı daha net yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik daha sağlam adımlar atabilmek için içsel gücünüzü harekete geçirmelisiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş