Ziyech Derbide Oynayacak mı? Galatasaray’da Son Dakika Gelişmesi!

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak konusu. Peki, Ziyech derbide oynayacak mı? Ziyech’in son durumu ne? Galatasaray’da Ziyech dışında başka eksik var mı? İşte, Ziyech’in derbide oynayıp oynamayacağı hakkında son dakika gelişmesi…

1647

Ziyech derbide oynayacak mı? Galatasaray’da son dakika gelişmesi! Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak konusu. Ziyech’in son durumu ne? Galatasaray’da Ziyech dışında başka eksik var mı? Bu makalede, Ziyech’in derbide oynayıp oynamayacağı hakkında son dakika gelişmesini sizler için derledik. Ziyech’in derbide oynaması halinde Galatasaray’ın hücum gücü nasıl etkilenecek? Okumaya devam edin!

Ziyech Derbide Oynayacak mı?

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, milli takım maçlarından sonra sakatlık yaşamıştı. Ziyech, milli takım kampına ağrısı bulunmasına rağmen katılmış ve tedavisine burada devam edilmişti. Ziyech, takımla çalışmaların bir bölümüne katılmış ancak tam olarak hazır olmadığı için teknik direktör Okan Buruk tarafından riske edilmemişti.

Ziyech, Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı bu akşamki son antrenmandan sonra belli olacak. Ziyech, son durumuna göre derbide ilk 11’de başlayabilir veya yedek kulübesinde oturabilir. Ziyech’in oynaması halinde Galatasaray’ın hücum gücü artacak. Ziyech, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 8 lig maçında 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray’da Ziyech Dışında Başka Eksik Var mı?

Galatasaray’da Ziyech dışında başka eksik yok. Milli takımlardan bu gece dönen Wilfried Zaha ile Davinson Sanchez ise derbiye tek antrenmanla çıkacak. Bu iki oyuncunun da ilk 11’de oynaması bekleniyor. Zaha, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 8 lig maçında 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Sanchez ise savunmanın lideri olarak göze çarptı.

Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı son 7 maçı da kazandı. Sarı-kırmızılılar, topladığı 22 puanla lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 16 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Galatasaray, sahasında oynadığı son 20 lig maçında da yenilmedi. Galatasaray, son 22 resmi maçında da mağlup olmadı. (Haber Merkezi)

Paylaş