Zahide Yetiş Boşandı mı! Ünlü Sunucu Ayrılık İddialarına Yönelik Açıklama Yaptı

Zahide Yetiş, gündüz kuşağı programlarından biri olan "Zahide’yle Yetiş Hayata"nın sunucusu olarak tanınan ünlü bir televizyoncu. 2014 yılında iş insanı Cem Arısoy ile dünyaevine giren Zahide Yetiş, 2018 yılında oğulları Aras’ı kucaklarına almıştı. Çift, hayatlarını kameralardan ve gözlerden uzakta yaşamayı tercih etmişti. Ancak son günlerde Zahide Yetiş ve Cem Arısoy’un boşandığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Zahide Yetiş boşandı mı? Zahide Yetiş eşinden ayrıldığını nasıl açıkladı? İşte, merak edilen tüm detaylar…

55030

Zahide Yetiş, 2014 yılında evlendiği iş insanı Cem Arısoy ile sessiz sedasız boşandığını duyurdu. Ünlü sunucu, ayrılık kararının ardından İzmir’e yerleştiğini ve oğlu Aras ile hayatına devam ettiğini söyledi.

Zahide Yetiş Boşandığını Canlı Yayında Açıkladı

Zahide Yetiş, boşanma haberlerini doğrulamak için katıldığı bir canlı yayın programında her şeyi anlattı. Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Zahide Yetiş, 9 yıllık eşi Cem Arısoy ile sessiz sedasız boşandığını açıkladı. “Aras ile yeni sayfalar açtık” şeklinde konuşan Zahide Yetiş, ayrılık kararının arkasında herhangi bir kavga ya da aldatma olmadığını belirtti. “Hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğün yerde varlığınıza devam ediyorsunuz” diyen Zahide Yetiş, oğlunun babası ve babaannesiyle iletişimlerinin sürdüğünü söyledi. “Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullanan Zahide Yetiş, boşanma sürecinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını da dile getirdi.

Zahide Yetiş İstanbul’u Terk Etti

Zahide Yetiş, boşanmanın ardından hayatında yeni bir sayfa açtığını ve İstanbul’u terk ederek İzmir’e yerleştiğini duyurdu. Ünlü sunucu, İstanbul’da artık daha az vakit geçirdiğini ve oğlu Aras ile birlikte İzmir’de yaşadığını söyledi. Zahide Yetiş, İzmir’de yeni bir ev aldığını ve burada daha huzurlu olduğunu ifade etti. Zahide Yetiş, ayrıca yeni projeler üzerinde çalıştığını ve yakında ekranlara geri döneceğini de müjdeledi.

Zahide Yetiş, 2014 yılında evlendiği iş insanı Cem Arısoy ile sessiz sedasız boşandığını duyurdu. Ünlü sunucu, ayrılık kararının ardından İzmir’e yerleştiğini ve oğlu Aras ile hayatına devam ettiğini söyledi. Zahide Yetiş, boşanma haberlerini doğrulamak için katıldığı bir canlı yayın programında her şeyi anlattı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş