Yemekteyiz Çağla kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Çağla Özdöker’in hayatı

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Çağla Özdöker, hem DJ’lik hem de rap şarkıcılığı yaparak dikkat çekiyor. Peki, Yemekteyiz Çağla kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir?

3339

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yeni hafta başladı. Beş yarışmacı, evlerinde hazırladıkları menülerle birincilik için mücadele ediyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı, 75 bin TL ödülün sahibi olacak. Bu haftanın yarışmacılarından biri de Çağla Özdöker. Peki, Yemekteyiz Çağla kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte, merak edilen detaylar…

Yemekteyiz Çağla kimdir?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Çağla Özdöker, 1992 yılında İzmir’de doğdu. 32 yaşında olan Çağla, DJ’lik ve rap şarkıcılığı yapıyor. Kendi rap şarkıları da bulunan Çağla, yarışmada örgülü saçlarıyla dikkat çekiyor. Çağla, yarışmada diğer yarışmacılarla girdiği söz düellolarıyla da ne kadar iddialı bir rakip olduğunu gösteriyor.

Yemekteyiz Çağla Instagram hesabı

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Çağla Özdöker’in hayatına dair merak edilenler arasında Instagram hesabı da var. Çağla’nın Instagram hesabı @cagla.ozdoker olarak görünüyor. Çağla, Instagram hesabında DJ’lik ve rap şarkıcılığına dair paylaşımlarda bulunuyor. Çağla’nın Instagram hesabında 3 bin 500’den fazla takipçisi bulunuyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş