Watsons Gençlik Festivali 2023 nerede, ne zaman, saat kaçta?

Watsons Gençlik Festivali ile ilgili heyecan başladı. Hafta sonu tatilinin yaklaşmasıyla birlikte plan yapmak isteyenler, Watsons Gençlik Festivali hakkında bilgi almak istiyor. Peki Watsons Gençlik Festivali 2023 nerede, ne zaman? Watsons Gençlik Festivali konserlerinde hangi isimler var?

1829

Watsons Gençlik Festivali, her yıl gençler arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Bu yıl da 30 Eylül Cumartesi günü Santral İstanbul’da gerçekleşecek olan festival, yazın bitmesine izin vermeyecek. MaNga, Adamlar, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Eftalya Yağcı gibi sevilen sanatçıların sahne alacağı festivalde, konserlerin yanı sıra yarışmalar, eğlenceli aktiviteler, atölyeler ve sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor. Watsons Gençlik Festivali 2023 ile ilgili tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Festival Nerede ve Ne Zaman?

Watsons Gençlik Festivali 2023, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde düzenlenecek. Festival, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak ve gece 00.00’da sona erecektir. Festival alanına giriş için basılı veya elektronik bilet ile birlikte kimlik göstermeniz gerekiyor.

Festival Programı

Watsons Gençlik Festivali 2023’te sahne alacak sanatçılar şöyle:

16:20 Eftalya Yağcı

17:30 Nova Norda

19:00 Yaşlı Amca

20:30 Adamlar

22:15 MaNga

Festival programı ve festivalle ilgili daha detaylı bilgilere festivalin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Festival Bileti Nasıl Alınır?

Watsons Gençlik Festivali’ne katılmak için 18 Ağustos itibariyle bilet satışı başladı. Bilet fiyatları şu şekilde:

Normal Bilet: 75 TL

Öğrenci Bilet: 50 TL

VIP Bilet: 150 TL

Biletlerinizi Watsons mağazalarından veya internet sitesinden satın alabilirsiniz. Ayrıca indirimli bilet almak için FestTR sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Watsons Gençlik Festivali’nde Neler Yapılır?

Watsons Gençlik Festivali, sadece konserlerden ibaret değil. Tüm gün sürecek olan festivalde, Watsons’un sunduğu birçok eğlenceli aktiviteye katılabilir, yarışmalarda şansınızı deneyebilir, atölyelerde kendinizi geliştirebilir ve sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Watsons Gençlik Festivali, size şehrin ortasında mini bir yaz tatili sunuyor.

Watsons Gençlik Festivali’ni kaçırmayın, biletlerinizi hemen alın ve bu eşsiz deneyimi yaşayın!

(Esra Güller)

Paylaş