Vali Toraman Ezine’de incelemelerde bulundu

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Ezine ilçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.

699

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere dün Ezine ilçesine giden Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, ilk ziyaretini Ezine Kaymakamlığı’na yaptı. Burada Kaymakam Yunus Kızılgüneş’ten ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar ile devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Toraman’ın bir sonraki durağı ise Ezine Belediyesi oldu.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Toraman, belediye personeli ile de bir süre sohbet etti.

Buradan Ulu Camiine geçen Vali Toraman, yetkililerden camide gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden çalışmalar hakkında Ezine OSB Müdürü Alper Altınok tarafından bilgilendirilen Vali Toraman, OSB Jandarma Karakol Komutanlığı ve OSB’de inşa çalışmaları devam eden fabrikaları da gezerek, süreç hakkında yetkililer ile görüştü.

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın Ezine’deki son durağı ise Şehit Jandarma Komando Er Hüseyin Ay’ın ailesinin evi oldu. Vali Toraman burada bir süre şehit babası Recep Ay ve annesi Fatma Ay ile sohbet etti.

https://canakkaleolay.com/galeri/vali-toraman-ezine-de-incelemelerde-bulundu-117

(HABER MERKEZİ)
Paylaş