U17 Kız Millî Takımımız, Belarusu 4-2 mağlup etti

U17 Kız Millî Takımımız, hazırlık maçında Belarus'u 4-2 mağlup etti. Maçta Yaren Ersen'in 3 ve Merve Nur Taşucu'nun 1 golüyle üstünlük sağlandı. Belarus'un ilk golü Sasnouskaya Darya'dan gelirken, Chaika Darya'nın 50. dakikada attığı gol, maçın sonucunu belirledi.

737

Kasım ayında Belçika'da Avrupa Şampiyonası 1. Turu maçları oynayacak olan U17 Kız Millî Takımımız, Antalya Kemer'de bugün Belarus ile bir hazırlık maçı daha yaptı. Konuk takım 1. dakikada Sasnouskaya Darya ile öne geçti. Ay-Yıldızlılarımız, Yaren Ersen (3) ve Merve Nur Taşucu ile 4-1'lik skoru yakaladı. 50. dakikada Chaika Darya, maçın sonucunu ilan etti 4-2.

U17 Kız Millî Takımımız, 11 Eylül 2024 tarihinde Belarus ile aynı yerde bir hazırlık maçı daha yapmış ve 2-0 kazanmıştı.

Stat: Daimabiz Spor Tesisleri

Hakemler: Halim Kolancı, Ufuk Çelebi, Esra Yılmaz, Salim Taylan Fikret

Türkiye: Esra Yarım (Dk. 84 Özge Oğurgül), Burcu Özsoy, Isra Sıla Gümüştekin, Elif Berra Cambaz (Dk.84 Zeynep Erva Seyri), Merve Nur Taşucu (Dk. 64 Elif Tire), Zeliya Nur Şengül (Dk. 64 Elif Esra Şanlı), Yaren Ersen © (Dk. 46 Dilarasu Pılıç), Buket Özsoy, Elvin Balcı (Dk. 46 Zeynep Türker), Defne Damla Bashev (Dk. 46 Selen Su Yarayan), Mevlüde Melek Okuyan (Dk. 84 Ceren Güzelhan)

Belarus: Aiduchyk Palina, Kupryianchyk Maryia, Guzovskaya Violetta (Dk. 31 Chaika Darya), Guzovskaya Karolina, Vasiliuk Valeryia ©, Katsynel Dziyana, Sasnouskaya Darya (Dk. 29 Vasilevich Aliaksandra), Marchuk Lizaveta (Dk. 60 Shkaradzionak Ulyana), Karneyenka Liubou, Hancharova Marharyta, Mikheyenka Antanina

Goller: Sasnouskaya Darya (Dk. 1), Yaren Ersen (Dk. 10, 17, 44), Merve Nur Taşucu (Dk. 15), Chaika Darya (Dk. 50)

Sarı Kartlar: Karneyenka Liubou (Belarus)

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş