Trakya Kariyer Fuarı için geri sayım başladı!

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle düzenlenecek olan Trakya Kariyer Fuarı, 27-28 Aralık’ta Edirne’de gerçekleşecek. Fuarda, 5 üniversite 5 vilayetin işverenleri ve iş arayanları bir araya gelecek. Fuar, Trakya’da bugüne kadar yapılan en büyük etkinlik olma özelliği taşıyor.

1407

27-28 Aralık’ta Edirne’de düzenlenecek olan Trakya Kariyer Fuarı, işverenler ve iş arayanlar arasında bir köprü oluşturacak. Fuarda, 5 üniversite 5 vilayetin katılımıyla, 400’den fazla firma stant açacak ve 50 bin kişiye iş imkanı sunacak. Fuar, Trakya’da bugüne kadar yapılan en büyük etkinlik olma özelliği taşıyor.

Fuarın katılımcıları

Trakya Kariyer Fuarı’na, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında gerçekleştirilecek. Fuarın katılımcıları arasında, ASELSAN, HAVELSAN gibi ülkemizin en büyük firmaları da yer alacak. Fuarda, 400’den fazla firma stant kuracak ve 50 bin kişiye iş imkanı sunacak.

Fuarın etkinlikleri

Trakya Kariyer Fuarı boyunca, çok sayıda etkinlik düzenlenecek. Fuarın etkinlikleri arasında, kariyer danışmanlığı, iş görüşmesi, CV hazırlama, mülakat teknikleri, girişimcilik, liderlik, eğitim, burs, staj, yurtdışı fırsatları gibi konularda seminerler, paneller, atölyeler, yarışmalar ve sertifika programları yer alacak. Fuarın etkinlikleri, iş arayanların kariyer planlamalarına ve iş bulmalarına yardımcı olacak.

Fuarın davetiyesi

Trakya Kariyer Fuarı’na, Edirne Valisi Yunus Sezer’in destekleriyle, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir valilikleri de katkı sağlayacak. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu büyük buluşmaya herkesi davet etti. Tabakoğlu, “Öğrenciler ve vatandaşlar bu büyük fırsatı kesinlikle kaçırmasınlar. Mutlaka 27-28 Aralık tarihlerinde herkesi fuara bekliyoruz.” dedi.

(AA)

Paylaş