TOD ekim ayında izleyicilerle buluşacak orijinal içeriklerini açıkladı

Dijital içerik platformu TOD, Ekim ayında izleyicileriyle buluşacak olan yeni orijinal içeriklerini duyurdu. Akademi ödüllü "The Whale" (Balina) ve birçok heyecan verici film ve dizi, Ekim ayında TOD ekranlarında olacak.

1700

TOD (Türkiye'nin Dijital Platformu), Ekim ayında izleyicilerini büyüleyecek bir dizi yeni orijinal içeriğiyle karşımızda. Akademi ödüllü yönetmen Darren Aronofsky tarafından imzalanan "The Whale" (Balina), Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın başrolünü paylaştığı "Official Competition" (Resmi Yarışma), Kirill Serebrennikov'un yönettiği "Tchaikovsky's Wife" (Çaykovski'nin Karısı), Gaspar Noé tarafından yazılan ve yönetilen "Vortex" gibi filmler, sinemadan sonra ilk kez TOD ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ayrıca, popüler dizi "Quantum Leap" yeni sezonuyla geri dönüyor.

Afişteki Yeşilçam" Belgeseli Türkiye Sinemasının Tarihini Anlatıyor

TOD, "Afişteki Yeşilçam" belgeseli ile Türkiye sinemasının tarihini sektörün önemli figürleri ve uzmanlarının tanıklıklarıyla anlatıyor.

Chucky İntikamla Geri Dönüyor: "Chucky" Dizisinin Yeni Sezonu

Korku sevenler için, Chucky intikamla geri dönüyor! "Chucky" dizisi, yeni sezonuyla 13 Ekim’den itibaren TOD ekranlarında olacak.

Cannes'dan Türk Televizyonlarına: "Tchaikovsky's Wife" (Çaykovski'nin Karısı)

Kirill Serebrennikov imzalı "Tchaikovsky's Wife" (Çaykovski'nin Karısı), Türk televizyonlarına ilk kez TOD ekranlarında geliyor.

Brendan Fraser'ın Başrolünde: "The Whale" (Balina)

Darren Aronofsky imzalı "The Whale" (Balina), Türk televizyonlarında ilk kez Ekim ayında izleyiciyle buluşacak.

Gwendoline Christie ve Asa Butterfield ile "Flux Gourmet"

Berlin ve İstanbul Film Festivalleri'nde adaylıkları bulunan "Flux Gourmet", Gwendoline Christie ve Asa Butterfield'ın başrollerinde olduğu bir dram korku filmi olarak Türkiye’de ilk kez TOD'da yayınlanacak.

Korku Severler İçin: "Issız Ev"

"Issız Ev" (The Rental), iki çiftin korku dolu macerasını anlatıyor ve 6 Ekim Perşembe TOD'da izleyicilerle buluşacak.

"Popstar: Yıldızlar da Kayar" Türk Televizyonlarında

Komedi filmi "Popstar: Yıldızlar da Kayar", Cezmi Baskın'ın da rol aldığı ve bir popstarın köyde geçirdiği 6 ayın hikayesini ekrana taşıyor ve 7 Ekim Cumartesi TOD'da yayınlanacak.

Psikolojik Şiddeti Ele Alan "Alice, Sevgilim"

Oscar adayı Anna Kendrick'in başrolünde olduğu "Alice, Sevgilim" (Alice, Darling), psikolojik şiddeti ele alıyor ve Türkiye'de ilk kez 14 Ekim Cumartesi TOD ekranlarında olacak.

"Press Play" ile Müzik Dolu Bir Hikaye

Başrollerinde Lewis Pullman ve Danny Glover'ın bulunduğu "Press Play" (Sıradaki Şarkı), sinemadan sonra TV’de ilk kez 22 Ekim Pazar TOD ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

"Official Competition" (Resmi Yarışma) Macerası Ekranlarda

Zengin bir iş adamının film yapım macerasını anlatan "Official Competition" (Resmi Yarışma), sinemadan sonra TV’de ilk kez 29 Ekim Pazar TOD ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

(Esra Güller)

Paylaş