TOBB Kadın Girişimciler 8 Mart etkinliğinde bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanları, Üst Kurul Üyeleri, Oda ve Borsaların Kadın Başkanları, Kadın Meclis Üyeleri ve Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Genel Sekreterleri '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' etkinliğinde bir araya geldi.

929

TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün katıldığı etkinliğe odamızı temsilen Meclis Üyesi Ayşe Berna Ergin ile Genel Sekreter Sema Sandal katılım gösterdi.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal, “Bu özel gün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarını kutlamanın yanı sıra cinsiyet eşitliği için yapılan küresel mücadelenin de bir simgesi haline gelmiştir. Tarih boyunca kadınlar, toplumların şekillenmesinde, barışın sağlanmasında ve sürdürülebilir kalkınmanın gerçekleşmesinde kritik roller üstlenmişlerdir. Dünya Kadınlar Günü, kadın haklarının güçlendirilmesi ve cinsiyet eşitliğinin sağlanması yolunda atılmış adımları kutlamak için mükemmel bir fırsattır. Birliğimiz önderliğinde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu kadın girişimciliğinin arttırılması yönündeki tüm çalışmalara büyük destek veriyor. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, ebediyete irtihal eden kadınlarımızı rahmetle anıyoruz.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş