Tekirdağ’da uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele devam ediyor

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde gerçekleşen operasyonda, 159 bin makaron ve 101 kilogram tütün ile ilgili kaçak malzemeler ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı aramada, kaçak sigara dolum makinesi de bulundu. Ayrıca Çerkezköy'de yapılan operasyonda üç şüpheli gözaltına alındı.

1249

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda dikkat çekici miktarda kaçak sigara malzemesi ele geçirildi. Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir evde yapılan arama sonucunda, 159 bin makaron ve 101 kilogram tütün, ayrıca kaçak sigara dolum makinesi bulundu. Operasyon kapsamında, evde bulunan İ.U, M.P. ve Z.U isimli şahıslara, "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu"na muhalefetten işlem yapıldı.

Uyuşturucuyla mücadele devam ediyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı Motosiklet Timleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, Atatürk Mahallesi'nde şüpheli davranış sergileyen üç kişi, Ö.Ş.D, E.S. ve B.K, durduruldu. Üst aramasında 15 gram eroin bulunan bu şüpheliler, uyuşturucu madde taşıdıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

(AA)

Paylaş