Tebrik ziyaretleri devam ediyor

Çanakkale’ye yeni atanan İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta’ya yönelik tebrik ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

630

Çanakkale’ye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hayta’ya hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Orman Bölge Müdürü Enver Demirci Hayta'ya ziyarette bulundu.

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, 12 Eylül 2024 Perşembe günü Hayta’yı ziyaret eden bir diğer isim oldu. Başkan Soyuak ile kısa bir sohbet gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bir gün önce, 12 Eylül 2024 Perşembe günü Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Genel Sekreter Vildan Özkan da İl Millî Eğitim Müdürü’ne yeni görevinde başarılar diledi. Sohbetin ardından gerçekleşen hatıra fotoğrafı çekimiyle bu ziyaret de tamamlandı.

Ayrıca, 13 Eylül 2024 Cuma günü Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve beraberindeki heyet, İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta’yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında İl Millî Eğitim Müdürü, misafirleriyle kısa bir sohbet gerçekleştirirken, hatıra fotoğrafı çekimiyle görüşme sona erdi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş