Son Dakika! Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinde seyirci kararı açıklandı!

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde deplasman tribünü kararı açıklandı: Sarı-kırmızılı taraftarlar da tribünde olacak.

1391

Trendyol Süper Lig’de lider Fenerbahçe ile ikinci Galatasaray arasında oynanacak dev derbi, hem futbolseverlerin hem de taraftarların heyecanla beklediği bir maç. Derbide alınacak sonuç, zirve yarışının seyrini değiştirecek. İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, derbide deplasman tribününün açık olacağını duyurdu.

Zirve Yarışı Kızışıyor

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında zirve yarışı kızışıyor. Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. Dev derbi, 24 Aralık Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele, beINSPORTS 1 ekranından canlı olarak izlenebilecek.

Deplasman Taraftarına Müjde

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde deplasman tribünü kararı aldı. İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan yapılan açıklamada, derbide sarı-kırmızılı taraftarların da stada girebileceği belirtildi. Böylece, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde deplasman tribünü açılmış oldu.

Derbi Heyecanı Başlıyor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Türk futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olarak kabul ediliyor. İki takım arasında oynanan maçlar, hem futbolseverler hem de medya tarafından büyük ilgi görüyor. Derbi heyecanı, hafta sonu başlıyor.

(Erhan Taylan)

Paylaş