Özgür Ozan öldü mü? Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban’ı hayatını kaybettiği iddialarına yanıt verdi!

Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban’ı canlandıran Özgür Ozan’ın öldüğü yönündeki iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özgür Ozan, ölüm haberlerine sessiz kalmayarak bir video paylaştı ve iddiaları yalanladı.

13611

Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Hüsnü Çoban’ı canlandıran Özgür Ozan’ın öldüğü yönündeki iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özgür Ozan, ölüm haberlerine sessiz kalmayarak bir video paylaştı ve iddiaları yalanladı. Peki, Özgür Ozan kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Özgür Ozan’ın ölüm iddiaları nereden çıktı? Özgür Ozan’ın hayranları ne dedi

Özgür Ozan ölüm iddialarına nasıl cevap verdi?

Özgür Ozan, son günlerde sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde kendisiyle ilgili çıkan ölüm haberlerine karşı bir video yayınladı. Videoyu Instagram hesabından paylaşan Özgür Ozan, spor yaparken çekildiği görüntülerde “Benim için öldü demişler, duysunlar ki kral geri döndü” dedi. Özgür Ozan’ın bu sözleri hayranlarını sevindirirken, ölüm haberlerini yayanlara da gönderme yaptı.

Özgür Ozan kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Özgür Ozan, 5 Ocak 1966 tarihinde Bolu’da doğdu. Ankara Cumhuriyet Lisesi’nden mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. Çocuklar Duymasın dizisinde Selami karakteriyle tanındı. 2006 yılından beri Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban rolünü oynuyor. 2005 yılında Neslihan Uğur ile evlendi. Çiftin Derin Deniz ve Ali Demir adlarında iki çocuğu var. Özgür Ozan, 1.80 metre boyunda, 78 kilo ve terazi burcudur.

Özgür Ozan’ın ölüm iddiaları nereden çıktı?

Özgür Ozan’ın ölüm iddiaları, 2020 yılında sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yayılmaya başladı. Özgür Ozan’ın sağlık durumunun kötü olduğu, kalp krizi geçirdiği, hatta hayatını kaybettiği yönünde asılsız haberler yapıldı. Bu haberler, Özgür Ozan’ın hayranlarını endişelendirdi ve üzdü. Özgür Ozan, bu haberlere karşı sessiz kalmayarak, sağlıklı olduğunu ve çalışmaya devam ettiğini belirtti. Özgür Ozan, 2024 yılında da ölüm haberlerine maruz kaldı ve bu sefer de bir video paylaşarak iddiaları yalanladı.

Özgür Ozan’ın hayranları ne dedi?

Özgür Ozan’ın ölüm haberlerine karşı bir video paylaşması, hayranlarını sevindirdi ve rahatlattı. Özgür Ozan’ın Instagram hesabına binlerce yorum ve beğeni yağdı. Hayranları, Özgür Ozan’a sevgi ve destek mesajları gönderdi. Bazı hayranları, ölüm haberlerini yayanlara tepki gösterdi ve Özgür Ozan’ın başarılı oyunculuğunu övdü. Özgür Ozan’ın hayranları, onu Arka Sokaklar dizisinde daha uzun yıllar izlemek istediklerini dile getirdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş