ODAŞ ve ÇOMÜ İkili İş Birliği Toplantısı Gerçekleşti

ODAŞ Kurumsal İletişim yetkilileri ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yetkilileri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

585

İkili iş birlikleri kapsamında ODAŞ Kurumsal İletişim yetkilileri ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Kurumsal İletişim Direktörlüğü ve Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü ekipleri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Rektörlük VİP Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Fatma Akçay, ODAŞ İletişim Müdürü Yasemin Aydınlar ve ekibi katıldı.

İki kurum arasında öğrencilerimizin meslek yaşamlarına dönük staj olanakları, iş başı eğitimleri ve teknik geziler ile gerçekleştirilebilecek sosyal sorumluluk projeleri gibi konular hakkında fikir alış verişinde bulunulan toplantıda, ortak projelerin uygulanmasında fikir birliğine varıldı ve projelerin takvimleri belirlendi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş