Netflix’te Eylül 2023’te Neler Var? İşte Yeni Filmler!

Netflix’te Eylül 2023’te neler var sorusunun cevabı için haberimizi okuyun. Bu filmler arasında komedi, dram, korku, aksiyon, bilim kurgu ve animasyon gibi farklı türlerden seçenekler bulunuyor. İşte Netflix’te Eylül 2023’te izleyebileceğiniz yeni filmler ve detayları…

1421

Netflix, Eylül 2023’te kütüphanesine eklenecek yeni filmleri duyurdu. Komedi, dram, korku, aksiyon ve animasyon gibi farklı türlerdeki filmler, izleyicilerin beğenisine sunulacak. Peki Netflix’te Eylül 2023’te hangi filmler var? Bu filmlerin konuları ve oyuncu kadroları neler? Bu filmler ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix’te Eylül 2023’te neler var sorusunun cevabı…

Bir Buçuk Gün

Bir Buçuk Gün, bir banka soygunu sırasında rehin alınan bir kadın ve bir soyguncunun arasında gelişen romantik komedi filmidir. Filmde başrolleri Jennifer Lopez ve Owen Wilson paylaşıyor. Film, 1 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlandı.

Geliş

Geliş, uzaylılarla iletişim kurmaya çalışan bir dilbilimci ve bir fizikçinin hikayesini anlatan bilim kurgu filmidir. Filmde başrolleri Amy Adams ve Jeremy Renner paylaşıyor. Film, 1 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlandı.

Arızalı Çiftler

Arızalı Çiftler, evliliklerinde sorun yaşayan dört çiftin terapiye gitmelerini ve orada başlarına gelen komik olayları konu alan bir komedi filmidir. Filmde başrolleri Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau ve Kristen Bell paylaşıyor. Film, 1 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

Kont

Kont, Şili’nin eski diktatörü Augusto Pinochet’nin aslında 250 yaşında bir vampir olduğunu anlatan kara komedi filmidir. Filmde başrolü Jaime Vadell üstleniyor. Film, Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yaptıktan sonra 15 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

Sevgili Çocuk

Sevgili Çocuk, bir anne ve kızının hayatını değiştiren gizemli bir çocuğun hikayesini anlatan bir dram filmidir. Filmde başrolleri Helena Zengel, Albrecht Schuch ve Gabriela Maria Schmeide paylaşıyor. Film, 7 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı

İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı, matematik dehası olan iki gencin arasında gelişen romantik komedi filmidir. Filmde başrolleri Haley Lu Richardson ve Cole Sprouse paylaşıyor. Film, 14 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

Ağır Yük

Ağır Yük, bir kamyon şoförünün hayatını değiştiren bir yolculuğun hikayesini anlatan bir dram filmidir. Filmde başrolü Dwayne Johnson üstleniyor. Film, 27 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

Banliyö Çocukları 2

Banliyö Çocukları 2, bir grup arkadaşın yaz tatilinde yaşadıkları maceraları konu alan bir komedi filmidir. Filmde başrolleri Jacob Tremblay, Keith L. Williams ve Brady Noon paylaşıyor. Film, 27 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

NOWHERE

NOWHERE, bir grup gencin hayatta kalmak için mücadele ettiği bir kıyamet sonrası filmidir. Filmde başrolleri Dylan O’Brien, Jessica Henwick ve Michael Rooker paylaşıyor. Film, 29 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

Netflix Yeni Filmler Eylül 2023 Hakkında Merak Edilenler

Netflix yeni filmler Eylül 2023 listesinde hangi türler var?

Eylül 2023 listesinde komedi, dram, korku, aksiyon, bilim kurgu ve animasyon gibi farklı türlerde filmler yer alıyor.

Netflix yeni filmler Eylül 2023 listesinde hangi ünlü oyuncular var?

Netflix yeni filmler Eylül 2023 listesinde Jennifer Lopez, Owen Wilson, Amy Adams, Jeremy Renner, Vince Vaughn, Jason Bateman, Jaime Vadell, Helena Zengel, Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Dwayne Johnson, Jacob Tremblay, Dylan O’Brien gibi ünlü oyuncular var.

Netflix yeni filmler Eylül 2023 listesinde hangi ödüllü filmler var?

Netflix yeni filmler Eylül 2023 listesinde Geliş filmi 8 dalda Oscar adayı olmuş ve En İyi Ses Kurgusu ödülünü kazanmıştır. Kont filmi ise Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapmıştır.

Paylaş