Mutfak Bahane Seda Kimdir? Mutfak Bahane Seda’nın hayat hikayesi şaşırttı!

Mutfak Bahane yarışmasında haftanın finaline kalan Seda, eşi Harun ile birlikte yemek yapma becerilerini sergiledi. Ancak Seda’nın hayat hikayesi izleyicileri şaşırttı. Seda, nasıl bir zorluklarla karşılaştığını ve yarışmaya nasıl katıldığını anlattı.

5423

Mutfak Bahane, atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan renkli bir yemek yarışması. Derya Taşbaşı’nın sunumuyla yarışan 5 çift, hem yemek yapma hem de sohbet etme yeteneklerini gösteriyor. Yarışmanın son gününde ise haftanın en iyi çifti belirleniyor.

Yarışmanın bu haftaki finaline kalan Seda ve Harun çifti, yaptıkları yemeklerle jüri üyelerinden tam not aldı. Ancak Seda’nın hayat hikayesi, yarışmanın en dikkat çeken konusu oldu. Seda, yarışmaya katılmadan önce yaşadığı zorlukları ve hayallerini anlattı.

Seda’nın hayat hikayesi

Seda, 28 yaşında, evli ve bir çocuk annesi. Ancak Seda’nın hayatı hiç de kolay olmadı. Seda, 18 yaşında evlendiği eşi Harun ile birlikte, ailesinin baskısı altında yaşamak zorunda kaldı. Seda, ailesinin isteği üzerine üniversiteye gidemedi ve ev işleriyle ilgilendi. Seda, yemek yapmayı çok sevdiğini ve bu konuda kendini geliştirmek istediğini söyledi.

Seda, bir gün Mutfak Bahane yarışmasını izlerken, yarışmaya katılmaya karar verdi. Ancak bunu ailesine söylemek kolay olmadı. Seda, ailesinin tepkisinden korktuğunu ve eşi Harun’un kendisine destek olduğunu belirtti. Seda, yarışmaya katılmak için ailesiyle tartıştığını ve evden ayrıldığını anlattı.

Seda, yarışmaya katıldığı için çok mutlu olduğunu ve hayatında ilk defa kendini özgür hissettiğini ifade etti. Seda, yarışmada tanıştığı diğer çiftlerle de çok iyi anlaştığını ve yeni arkadaşlıklar kurduğunu söyledi. Seda, yarışmanın kendisine çok şey kattığını ve hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini öğrendiğini dile getirdi.

Seda ve Harun’un başarısı

Seda ve Harun çifti, yarışmanın final gününde, jüri üyelerinin beğenisini kazanan yemekler yaptı. Seda ve Harun, menülerinde, karnıyarık, pilav, cacık, kadayıf ve ayran gibi geleneksel Türk yemeklerine yer verdiler. Seda ve Harun, yemeklerini yaparken hem eğlendiler hem de birbirlerine yardımcı oldular.

Seda ve Harun, yemeklerini sunarken de çok heyecanlıydılar. Jüri üyeleri, Seda ve Harun’un yemeklerini çok beğendiklerini ve lezzetli, doyurucu ve sunumu güzel bulduklarını söylediler. Seda ve Harun, aldıkları yüksek puanlarla, haftanın en iyi çifti olmaya hak kazandılar.

Seda ve Harun, yarışmanın sonunda, büyük ödül olan 10 bin TL’yi kazandılar. Seda ve Harun, ödüllerini alırken çok mutlu olduklarını ve bunun hayatlarında bir dönüm noktası olduğunu belirttiler. Seda ve Harun, ödülleriyle neler yapacaklarını da açıkladılar. Seda, ödülün bir kısmını, üniversiteye gitmek için kullanacağını söyledi. Harun ise, Seda’ya destek olacağını ve geri kalan parayla da küçük bir iş kurmak istediğini söyledi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş