Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi Zirveyi Bırakmıyor! 15-21 Eylül Haftasında En Çok Seyredilen Filmler

Sinema salonlarında 15-21 Eylül haftasında en çok seyredilen filmler belli oldu. Zirvede ise animasyon türündeki Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi filmi yer aldı. İşte haftanın en çok izlenen 10 filmi ve detayları…

4110

15-21 Eylül 2023 haftasında en çok seyredilen filmler listesi açıklandı. İlk sırada yer alan Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, 60 binden fazla seyirci tarafından izlendi. 15-21 Eylül 2023 haftasında en çok seyredilen filmler listesi sinema salonlarının işletmecisi olan Mars Cinema Group tarafından paylaşıldı. Listeye göre, ilk sırada yer alan Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, 60 bin 267 seyirci tarafından izlenerek zirveye yerleşti. Film, aynı isimli animasyon dizisinin film uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Filmde, Parisli gençler Marinette ve Adrien’in süper kahramanlara dönüşerek Işıklar Şehri’ni kötü güçlerden korumaları anlatılıyor.

İkinci sırada yer alan film ise Adalet 3: Son oldu

Listede ikinci sırada yer alan film, Adalet 3: Son oldu. 54 bin 282 seyirci tarafından izlendi. Film, eski hükümet ajanı Robert McCall’in adaleti sağlamak için geçmişinden gelen yeteneklerini kullanmasını konu ediyor. Filmde, Robert McCall’in Güney İtalya’da kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışırken, arkadaşlarının mafya tarafından tehdit edilmesi üzerine harekete geçmesi anlatılıyor.

Üçüncü sırada Meg 2: Çukur yer aldı

Listede üçüncü sırada yer alan film ise Meg 2: Çukur oldu. Film, 51 bin 874 seyirci tarafından izlendi. Film, tarih öncesi köpek balığı Meg’lere karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini anlatıyor. Filmde, araştırma ekibinin görevlerinin kötü niyetli bir maden operasyonu nedeniyle sekteye uğraması ve hayatta kalmak için tehlikeli bir savaşa dahil olmaları anlatılıyor.

Dördüncü sırada Doru Macera Adası

Listede dördüncü sırada yer alan film 49 bin 112 seyirci tarafından izlenen Doru Macera Adası oldu. Film, Hakem Bey’in hazırladığı oyunlara katılan Doru, Karatay ve dostlarının maceralarını konu ediyor. Filmde, Doru ve Karatay’ın iki farklı takımın kaptanları olarak yarıştıkları parkurlar ve kazananın alacağı Ormanın Kralı unvanının gizemi anlatılıyor.

Beşinci sırada: Venedik’te Cinayet

Listede beşinci sırada yer alan film ise Venedik’te Cinayet oldu. Film, emekli olmasına rağmen kendisini bir anda gizemli bir cinayet vakasının içerisinde bulan dedektif Hercule Poirot’un hikayesini konu ediyor. Filmde, Poirot’un Venedik’te terkedilmiş bir binada düzenlenen bir spiritüel seansa katılması ve misafirlerden birinin öldürülmesi üzerine katili bulmaya çalışması anlatılıyor. Film, 46 bin 938 seyirci tarafından izlendi..

Altıncı sırada: Vesnan

Listede altıncı sırada yer alan film ise Vesnan oldu. Film, dünya dışı varlıkları araştıran Ali’nin kaybolması sonrası onu arayışa giren Meryem’in hikayesini anlatıyor. Filmde, Meryem’in Ali’nin izini sürerken karşılaştığı gizemli olaylar ve Ali’nin başına gelenler anlatılıyor. Film, 44 bin 621 seyirci tarafından izlendi.

Yedinci sırada: Tavuri

Listede yedinci sırada yer alan film ise Tavuri oldu. Film, hayatının yarısını hapisanede geçiren şeytan lakaplı Mustafa Serttaç’ın hikayesini anlatıyor. Filmde, Mustafa Serttaç’ın suç, suça bağımlılık, toplum ve özgürlük temalarını sorgulaması anlatılıyor. Film, 42 bin 307 seyirci tarafından izlendi.

Sekizinci sırada: Güvenli Bir Yer

Listede sekizinci sırada yer alan film ise Güvenli Bir Yer oldu. Film, akıl sağlığı sorunlarının aile bağlarını nasıl etkilediğine dair hassas bir keşif niteliği taşıyor. Filmde, intihar girişiminde bulunan Damir’in ailesinin onu hem kendisinden hem de düşmanca buldukları sistemden korumaya çalışmaları anlatılıyor. Film, 40 bin 983 seyirci tarafından izlendi.

Dokuzuncu sırada: After: Her Şey

Listede dokuzuncu sırada yer alan film ise After: Her Şey oldu. Film, After serisinin beşinci ve son bölümü olarak karşımıza çıkıyor. Filmde, Hardin’in Tessa ile yaşadığı ayrılığın kalp kırıklığını yaşaması ve kendini bulmak için Portekiz’e gitmesi anlatılıyor. Film, 39 bin 651 seyirci tarafından izlendi.

Onuncu sırada: Metruk

Listede onuncu sırada yer alan film ise Metruk oldu. Film, yalnız yaşayan bir adamın evine giren bir kadının hayatını değiştirmesini konu ediyor. Filmde, adamın kadına karşı duyduğu ilgi ve kadının gizemli geçmişi anlatılıyor. Film, 38 bin 319 seyirci tarafından izlendi.(Haber Merkezi)

Paylaş