Lüks Saat Hırsızlığına Geçit Yok

Fatih'te internetten satışa çıkardığı 40 bin avro değerindeki lüks saati çalınan M.B, polisin çalışması sonucu sahibine teslim edildi. Olayla ilgili 5 şüpheli tutuklandı.

1119

İstanbul'da internet üzerinden lüks saat hırsızlığı yapan şebekeye polis operasyonu düzenlendi. Şebekenin, satışa çıkardığı saati almak için Fatih'teki bir ofise çağırdığı M.B'nin elinden 40 bin avro değerindeki lüks saati gasp ettiği ortaya çıktı.

Operasyon düzenlendi

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, M.B'nin şikayeti üzerine olayla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan operasyonda, olaya karıştığı belirlenen S.Z, M.Ç, G.B, C.Ş.Ç ve M.B gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.Z, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 4 şüpheli de tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Lüks Saat Sahibine Teslim Edildi

Polis ekipleri, şüphelilerin ele geçirdikleri lüks marka saati de buldu. Saat, savcılık talimatıyla M.B'ye teslim edildi. M.B, polis ekiplerine teşekkür ederek, "Saatimi geri aldığım için çok mutluyum. Polislerimize çok minnettarım" dedi.

(AA)


Paylaş